ÇOCUKLARIN MUTLU OLDUĞU YER ÜMİT IŞIĞI KREŞ

ÇOCUKLARIN MUTLU OLDUĞU YER ÜMİT IŞIĞI KREŞ erdemliyenihaber.com
Mehmet DOĞANER

Erdemli’de, 2021 yılında Ümit Mutlu tarafından Akdeniz mahallesi Ulu cami karşısına açılan Ümit Işığı Kreş ve Gündüz bakım evine gelen minikler hem eğleniyorlar hem de öğrenerek gelecek hayata adım atıyorlar.


Erdemli’de, 2021 yılında Ümit Mutlu tarafından Akdeniz mahallesi Ulu cami karşısına açılan Ümit Işığı Kreş ve Gündüz bakım evine gelen minikler hem eğleniyorlar hem de öğrenerek gelecek hayata adım atıyorlar.

Ümit Işığı kreş ve gündüz bakım evi vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Çocuklara verilen eğitim ve donanım nedeniyle velilerin çocuğunu kayıt ettirmek için ilk tercihi oldu.

MİNİKLER HEM EĞLENECEK HEM DE ÖĞRENECEK

Uygun fiyatıyla aile bütçesini de sarsmayan kreşde, her yönüyle donanımlı nesillerin yetiştirilmesi hedefleniyor.  Yılın 12 ayı 2-6 yaş çocuklara açık olan kreşde çocuklar günlerini dolu dolu geçiriyorlar.

 “Okul öncesi eğitim çok önemlidir”

Vatandaşların kreş ve gündüz bakımevlerine ilgisinden memnun olduklarını dile getiren Ümit Işığı Kreş ve Gündüz Bakımevi kurucusu Ümit Mutlu, “Okul öncesi eğitim çok önemlidir. Çünkü minikler bu eğitimle okula hazırlanmaktadır. Bu yüzden biz de elimizden geleni yapıyoruz. Gerek öğretmenlerimiz, gerek okullarda ki olanaklarımız özel okulları aratmamaktadır. Çocuklarımıza iyi bir eğitim vermenin yanında hijyene de çok önem veriyoruz. Kreşimizde 08-17.00 arası çocuklarımızı güvenli ve eğitime dayalı programları ile hem eğitiyor hem de sosyal aktivitelerle eğlenceli ve güzel zaman geçiriyoruz. Kreşimizde İngilizce ve Almanca kurslarımız vardır. özel günlerde ve bayramlarda faaliyetlerimiz olmaktadır. Amacımız, kreşimize gelen çocuklarımıza bilgiye ve bilinçli bir şekilde geleceğe hazırlamaktır. 12 ay boyunca kreşimiz hizmet vermektedir. Kahvaltı hizmeti, öğle yemeği ve öğleden sonra ara öğün olarak çocuklarımızın beslenmesine de büyük önem veriyoruz. Hafta içi açık olan kreşimize bütün halkımızı bekliyoruz” dedi.

ÇOK GÜZEL EĞİTİM VERİYORLAR

Ümit Işığı Kreş ve Gündüz bakımevi öğrenci velilerinden Zeynep Ünver Çalımlı, “ ben çocuğumuz 2 yıldır buraya getiriyorum. Ümit ışığı kreş ve gündüz bakımevi hem öğretmenleri hem de olanakları çok güzel. Çocuğum burada çok mutlu ve güzel vakit geçiriyor. Bütün velilerimize tavsiye ederim” dedi.