MAVİ BAŞKANIN LİSTESİNDEN GİREN MECLİS ÜYELERİ ARI GİBİ ÇALIŞIYOR

MAVİ BAŞKANIN LİSTESİNDEN GİREN MECLİS ÜYELERİ ARI GİBİ ÇALIŞIYOR erdemliyenihaber.com
Mehmet DOĞANER

Erdemlİ’de yerel seçimlerde Chp Erdemli Belediye Başkan Adayı Mehmet Mavi’nin Listesine giren ve Seçilen Meclis Üyeleri bulunmuş oldukları konumda ve sorumluluk alanlarında vatandaşın işlerini takip edip, hizmet konusunda büyük özveri ile çalışmaları vatandaşlardan takdir topluyor.


Erdemlİ’de yerel seçimlerde Chp Erdemli Belediye Başkan Adayı Mehmet Mavi’nin Listesine giren ve  Seçilen Meclis Üyeleri bulunmuş oldukları konumda ve sorumluluk alanlarında vatandaşın işlerini takip edip, hizmet konusunda büyük özveri ile çalışmaları vatandaşlardan takdir topluyor.

Seçimlerin ardından hafta içi kendi işinde çalışıp hafta sonu da vatandaşlarla bir araya gelen Mavi Başkanın Yanında, Düğün, Cenaze Demeden Köy Köy Dolaşarak Halkın Sorunlarına Çözüm Bulma Yolunda çalışan ve Mavi Başkanın ,Seçim Sürecinde Her Konuşmasında “ Bu Liste Benim Namusum” Dediği Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, Murat Çetinel, Mümin Çoban, Erdemli Belediye Meclis Üyeleri, Av. Alp Gübür, Osman Coşkun, Hasan Çamlı, Alim Sevindik, Ahmet Ünal, Halil Uğuz, Ahmet Şimşek, İlyas Gök, Halil Durmuş Ve Hüseyin Erdem Mavi Başkan’ın Bu Sözünü Yerde Bırakmadı.

Mersin Büyükşehir Belediyesinin Erdemli’de ki sorumluluk alanlarında yapılan hizmetleri yerinde takip eden ve inceleyen meclis üyeleri, işlerine olan bağlılığı ve sorumluluk bilinci de takdir edilmesi konuların başında geliyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri Mümin Çoban ve Murat Çetinel, ilçe de yapılacak olan hizmetleri ve eksik görülen konular hakkında Büyükşehir Belediye meclisinde söz alarak dile getirmeleri partili partisiz herkesin takdirini toplarken, CHP Erdemli Belediye Meclis üyeleri olan Av. Alp Gübür, Osman Coşkun, Hasan Çamlı, Alim Sevindik, Ahmet Ünal, Halil Uğuz, Ahmet Şimşek, İlyas Gök, Halil Durmuş Ve Hüseyin Erdem ise Belediye çalışmaları ve halkın talepleri doğrultusunda hizmet edilmesi yöndeki duruşları da fark yaratmaya başladı. Erdemli Belediye tarihinde ilk defa CHP’den bu kadar çok meclis üyesinin seçilmesi ve hepsinin bir arada hareket ederek, Erdemli için çalışması da halkın dikkatinden kaçmıyor.

CHP’nin Erdemli belediye Başkan adayı Mehmet Mavi ve Meclis üyelerinin bu denli halkın içinde ve hizmet odaklı olması da CHP’nin ilerleyen yıllarda Erdemlİ’de daha da güçlü olacağı düşünülüyor. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in hizmetleri karşısında Erdemli’den rekor oy alması da halkın hizmete karşı duyarsız kalmadığını bir göstergesi olduğu görülüyor. Mavi Başkanın kendisi ve Meclis üyelerinin Erdemli için kendi işlerinden zaman ayırıp, çalışmaları da gelecekte ki siyasi durumunda değişeceği öngörülüyor.