GAZETECİ İSMET CAN'IN KIZI BİRSU CAN HUKUKÇU OLDU

GAZETECİ İSMET CAN'IN KIZI BİRSU CAN HUKUKÇU OLDU erdemliyenihaber.com
Mehmet DOĞANER

Gazetemiz baş yazarı İsmet Can’ın biricik kızı Birsu Can, Kıbrıs Lefke Avrupa Üniversitesi Hukuk Fakültesi ’nden mezun oldu. 2020 yılında başladığı üniversite hayatında başarılı bir şekilde Eğitimini tamamlayarak Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Birsu Can, artık bir hukukçu olarak ülkesine ve vatandaşlarına hizmet etmeye başlayacak.


Gazetemiz baş yazarı İsmet Can’ın biricik kızı Birsu Can, Kıbrıs Lefke Avrupa Üniversitesi Hukuk Fakültesi 'nden mezun oldu. 2020 yılında başladığı üniversite hayatında başarılı bir şekilde Eğitimini tamamlayarak Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Birsu Can, artık bir hukukçu olarak ülkesine ve vatandaşlarına hizmet etmeye başlayacak.

Kıbrıs Lefke Avrupa Üniversitesi okul sahasında yapılan mezuniyet gününde Birsu Can’ı AnnesiMakbule Can ve Babası İsmet Can yalnız bırakmayarak bu gurur verici anda yanlarında oldu.

4 Yıldır süren Üniversite Eğitim hayatında Hukuk Fakültesini başarıyla tamamlamak için büyük çaba gösterdiğini ifade eden çiçeği burnunda Hukukçu Birsu Can, “ küçük yaştan itibaren okul hayatına başladığım andan bu güne beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve her daim yanımda sevgi ailem anne ve babama öncelikle çok teşekkür ederim. Güzel bir Eğitim almam için çok çaba gösterdiler. Ellerinden geleni yaptılar. Ben de bu emeği boşa çıkarmamak için çok çalıştım ve artık en büyük hediye olarak Hukuk diplomamı aileme hediye ederek onların yorgunluğunu bir nebze almış olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bugün mezuniyet günümde hep birlikte bu güzel anı birlikte yaşadık. 4 yıl boyunca bizlere Eğitim ve bütün hocalarıma da ayrı ayrı teşekkür ederim. Artık bir hukukçu olarak Türkiye’de hizmet etmek için çalışacağım. Herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Bir Hukukçu babası olan İsmet Can ise, “ Kızımız Birsu Can’ın bu güzel anına ortak olmak için mezuniyet törenine eşim Makbule Can ile birlikte katıldık. 4 yıl süren Eğitim hayatının ardından Hukuk Fakültesini bitiren kızımız Birsu Can’ı kutlarım. Bundan sonraki yaşamında sağlık, huzur, mutlu ve başarılı bir meslek hayatı dilerim. Hepimize hayırlı olsun” dedi.

Yeni Haber Gazetesi Olarak Birsu Can'ı tebrik eder, Bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz.