MAVİ BAŞKAN HALKIN İÇİNDE

MAVİ BAŞKAN HALKIN İÇİNDE erdemliyenihaber.com
Mehmet DOĞANER

Erdemli’de,31 Mart yerel seçimlerinde CHP Erdemli Belediye Başkan adayı Mehmet Mavi, seçimlerin ardından işinden arta kalan zamanlarda vatandaşlarla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyor.


Erdemli’de,31 Mart yerel seçimlerinde CHP Erdemli Belediye Başkan adayı Mehmet Mavi, seçimlerin ardından işinden arta kalan zamanlarda vatandaşlarla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyor.

Erdemli’de herkes tarafından yerel seçimlerde MAVİ BAŞKAN olarak tanınan CHP Erdemli belediye Başkan adayı Mehmet Mavi, hafta için kendi işleri ile ilgilenirken hafta sonları ise Erdemli’nin değişlik mahallelerine giderek kahve toplantıları yapıp vatandaşlarla bir araya geliyor. Vatandaşlar tarafından büyük sevgi ve ilgi ile karşılanan Mavi başkan olarak bilinen Mehmet Mavi, halkın sorunlarını dinleyip, yapabilecek konularda halka destek oluyor.

Arpaçbahşiş kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya gelen Mehmet Mavi, “CHP İlçe Başkan Yrd.Hüseyin Gedik,CHP Erdemli Eski İlçe Başkanımız Ali Yardımcı,Mersin Büyük Şehir Meclis Üyemiz Mümin Çoban,Meclis Üyelerimiz Hüseyin Erdem,Hasan Çamlı,Alim Sevindik ,Halil Uğuz ve Ahmet Ünal  ile Arpaçbahşiş te seçimde gösterdikleri destek için teşekkür ettik ve güncel konularda fikir alışverişinde bulunduk. Hafta sonlarını Erdemli’ye gelerek vatandaşlarımızla zaman geçiriyorum. Her hafta 1-2 mahallemize giderek halkımızla buluşuyoruz. Gittiğimiz yerlerde çok büyük sevgi gösterileri ile karşılaşıyoruz. Halkın gönlüne girebilmek çok güzel bir şey. Partili partisiz herkes bizleri kucaklıyor. Bizler Erdemli için hizmet etmeye çalışıyoruz. Halkımızın sorunları bizlerin sorunları olarak görüyor ve ona göre çalışıyoruz. İnanın sevilmek ve kabul görmek çok güzel bir şey. Halkımız seçimden sonrada bizlere ilgi ve alaka göstermeleri bir şeyin başardığımızın kanıtı oluyor. Ben Erdemli’yi ve Erdemlili insanlarımızı seviyorum. İnşallah hizmetlerimiz devam edecektir” dedi.

Kendilerini ziyarete gelen Mehmet Mavi’ye teşekkür eden Arpaçbahşiş mahallesi sakinleri ise, “ Mehmet Mavi başkanımızı çok seviyoruz. Seçimlerde bizlere çok sıcak gelmişti. Kendisini daha önceleri tanımıyorduk ama artık onu çok iyi biliyoruz. Seçim bitti ama o hala çalışıyor ve halkın içinde sorunları dinliyor. Bizlerin gönlüne giren ve bizleri ziyaret eden değerli Başkan adayımız Mehmet Mavi’ye çok teşekkür ederiz” dedi.

Konuşmaların ardından Mehmet Mavi ve ekibi, diğer mahallelere giderek vatandaş buluşmalarına devam etti.