MAVİ BAŞKAN TEŞEKKÜR GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR

MAVİ BAŞKAN TEŞEKKÜR GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR erdemliyenihaber.com
Mehmet DOĞANER

Erdemli’de, 31 Mart yerel seçimlerinde CHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Mehmet Mavi Namı diğer MAVİ BAŞKAN, seçimin ardından hiç vakit kaybetmeden bütün mahalleleri ziyaret ederek, vatandaşlara teşekkür ediyor.


Erdemli’de, 31 Mart yerel seçimlerinde CHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Mehmet Mavi Namı diğer MAVİ BAŞKAN, seçimin ardından hiç vakit kaybetmeden bütün mahalleleri ziyaret ederek, vatandaşlara teşekkür ediyor. Erdemli tarihinde bir ilki başararak aldığı oy oranı ile CHP’yi en üst noktaya taşıyarak büyük bir başarıya imza atan Mavi Başkan’a olan ilgi de her geçen gün artıyor.

Seçim döneminde yapmış olduğu seçim kampanyaları, toplantılar ve mitinglerde duruşu ve konuşması ile halkın gönlünde sevgi ve saygıyı en üst noktaya taşıyan Mehmet Mavi vakit kaybetmeden mahalleleri tek tek gezerek hem teşekkür ediyor, hem de halkın bir isteği, talebi olduğunda da elinden geleni yapmaya çalışıyor.

Ziyaretlere başlayan MAVİ Başkan yaptığı açıklama da; Erdemli halkının kararına her zaman saygımız sonsuzdur. 31 Mart yerel seçimler kampanyasında gittiğim her yerde halkımızın sıcak karşılaması ve sevgi gösterisi beni çok etkiledi. Halkın gönlüne girebilmek çok önemli. Erdemli’de bir tabuyu yıkmanın yani “Erdemli halkı CHP’ye oy vermez” lafı artık mazide kaldı. Artık CHP Erdemli’de birinci parti konumundadır. Seçim bitti artık geleceğe bakmak lazım. CHP Erdemli Belediyesine 12 tane aslanlar gibi meclis üyesi vermiştir. Erdemlimiz için doğru ve faydalı ne kararlar var ise bizler orada oluruz ama yanlışım her zaman karşısındayız. Şimdi bugün CHP Erdemli İlçe Başkanımız Sn. Ahmet Dursen Şahin, Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyemiz Sn.Mümin Çoban, Meclis Üyelerimiz, Sn Alim Sevindik, Sn. Ahmet Ünal, Mersin Büyükşehir Belediyesi Erdemli İlçe Koordinatörümüz Sn. Vedat Uzunbağ, İlçe Başkan Yardımcımız Sn. Hüseyin Üstül, Kocahasanlı Mahalle Muhtarımız Sn. Mahmut Yazgan, Üçtepe Mahalle Muhtarımız Sn. Mehmet Koç, Kocahasanlı Mahalle Temsilcimiz Sn. Murat Cırık ile Birlikte Kocahasanlı Mahallemizde Hemşehrimizle Bir Araya Gelerek Seçim Sürecinde Verdikleri Desteklerden Dolayı Teşekkür Edip, Mahallemizle İlgili Güncel Sorunları Dinledik. Sorunların Çözüme Kavuşması Konusunda Takipçisi Olacağımızı Belirttik. Bizleri Bu İçtenlikle Karşıladıkları İçin Kocahasanlı’lı Gönüldaşlarıma Bir Kez Daha Teşekkür Ederim” dedi.

CHP Erdemli ilçe Başkanı Ahmet Dursen Şahin ise, “ öncelikle bütün Erdemli halkına teşekkür ederiz. Bugün Kocahasanlı mahallemizi ziyaret ettik. Muhtarlarımız ve mahalle sakinlerimizle bir araya gelmek bizlere mutluluk veriyor. Erdemli’ye hizmet için elimizden gelen ne varsa yapacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Vahap Seçer, ilçemize çok güzel hizmetleri oldu ve hizmet etmeye devam ediyor. Sizlerin dertleri bizlerin derdidir. Bizlere taleplerinizi iletin bizlerde ne gerekiyorsa yapalım. Amacımız bütün Erdemli’ye hizmet etmektir” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon Başkanı Vedat Uzunbağ ise, “ Büyükşehir olarak hizmet etmediğimiz mahallemiz kalmadı çok şükür. Bizler hizmet edeceğiz. Halkımızın sorunlarını çözeceğiz. Halkımız hizmet ettiğimiz için Sayın Vahap Seçer Başkanımıza Erdemli’den %100 OY Artışı ile destek verdi. Hepinizden Allah razı olsun. Herkese sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.