ERDEMLi’DE MUHTEŞEM DÜĞÜN

ERDEMLi’DE MUHTEŞEM DÜĞÜN erdemliyenihaber.com
Mehmet DOĞANER

ERDEMLİ MADENİ SANATKARLAR ODASI GENEL SEKRETERİ SÜLEYMAN SAAT, KIZI AYŞE’Yİ MUHTEŞEM BİR DÜĞÜNLE EVLENDİRDİ


ERDEMLi’DE MUHTEŞEM DÜĞÜN

ERDEMLİ MADENİ SANATKARLAR ODASI GENEL SEKRETERİ

SÜLEYMAN SAAT, KIZI AYŞE’Yİ MUHTEŞEM BİR DÜĞÜNLE EVLENDİRDİ

Erdemli’nin Sevilen ve sayılan ailelerinden Erdemli Madeni Sanatkarlar Odası Genel Sekreteri Süleyman Saat ve Erdemli Devlet Hastanesi Çalışanı Nigar Saat çiftinin, Kızı Ayşe’yi muhteşem bir düğünle evlendirdi. Ayşe ve Serhan’ın düğününe siyasi, iş hayatı ve sivil toplum kuruluşlarından büyük katılım oldu.

Erdemli’de Madeni Sanatkarlar Odası Genel Sekreteri Süleyman Saat, ilk göz ağrı olan Kızı Ayşe ve damadı Serhan’ın düğününü Erdemli Söz düğün salonunda gerçekleştirdi. Her şeyin ayrıntıları ile düşünüldüğü ve yüzlerce davetlinin katıldığı düğüne ilgi de bir hayli fazlaydı. Sağlık sektöründe çalışan çift Ayşe ve Serhan, düğün salonuna girişi ile birlikte davetliler genç çifti ayakta alkışladı. Davete katılanları kapıda karşılayan Süleyman Saat, davetlilerle tek tek ilgilendi. Salonun almadığı ve bir çok davetlinin salon dışında düğünü takip ettiği görülürken, hafta sonu yapılan düğünler arasından en çok konuşulan düğünler arasında yer aldı.

GENÇ ÇİFTLERE MUTLULUKLAR DİLEDİ

Düğüne katılan ve aynı zamanda gelinin amcası olan CHP Mersin Milletvekili Talat Dinçer’de düğüne katılarak genç çifte mutluluklar diledi. Dinçer yaptığı konuşmasında, “ genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Gelin hanım benim yeğenimdir. Çok güzel bir organizasyonun yapıldığı herkesin bir araya getirdiği düğün için emeği geçenleri tebrik ederim. Muhteşem bir düğün oldu. Yeğenime ve eşine bir ömür boyu mutluluklar dilerim” dedi.

SANAYİ ESNAFINDAN DÜĞÜNE KATILIM YÜKSEK OLDU

Erdemli sanayisinden düğüne olan ilgi de bir hayli fazla olması da dikkat çekti. Erdemli Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Erdoğan, “ Öncelikle genç çiftlerimize mutluluklar dilerim. Süleyman kardeşim benim oğlum gibidir. Onun evladı bizlerin evladıdır. Sanayi esnafı olarak büyük bir katılım sağlandı. Muhteşem bir düğün oldu. Çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar dilerim” dedi.

MUHTEŞEM BİR DÜĞÜN OLDU

Erdemli Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Emin Çetin’de düğüne katılanlar arasındaydı. Düğünün çok güzel bir havada geçtiğini söyleyen Erdemli Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Emin Çetin ise, “ öncelikle genç çiftimize mutluluklar, ailelere de teşekkürlerimiz iletiyorum. Süleyman kardeşimin kızının düğününe katılmak bizler için büyük bir mutluluk. Genç çiftimize mutluluklar diler, davete katılan herkese teşekkür ederim” dedi.

HERKESE TEŞEKKÜRLER

Kızını muhteşem bir düğünle evlendiren Erdemli Madeni Sanatkarlar Odası Genel Sekreteri Süleyman Saat ise, “ öncelikle bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak davetimize icabet eden çok kıymetli dost ve yakınlarımıza teşekkür ederim. Kızım benim ilk göz ağrımdı. Onun düğün hazırlığını uzun süredir yaptık. Çok şükür dostlarımızın katılımları ile çok güzel bir düğün olduğunu düşünüyorum. Herkesin doyasıya eğlendiği ve oynadığı düğünümüz dostlarımızla güzel oldu. Uzaktan ve yakından düğünümüze gelen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

Haftanın muhteşem düğününe CHP Mersin Milletvekili Talat Dinçer, Mersin Üniversitesi Erdemli Yüksek Okum Müdürü Doç. Dr. Buğra Sarı, Erdemli Belediye Başkanı Mustafa Kara, Erdemli Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı İsmet Erdoğan, Erdemli Esnaflar Odası Başkanı Halil Metik, Erdemli Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Emin Çetin, oda başkanları, iş insanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Davete işlerinden dolayı katılamayan Oda başkanları ve iş insanları da yaklaşık 100 adet çiçek ve çelenk göndererek düğün salonunu çiçek bahçesine çevirdiler. Yeni Haber Gazetesi olarak genç çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar dileriz